پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

انصارالله یمن، ادعای آمریکا مبنی بر مذاکره با این جنبش را تکذیب کرد

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن ادعای مقام آمریکایی مبنی بر اینکه بین آمریکا و این جنبش مذاکراتی صورت گرفته را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد البَخیتـی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن ادعای مقام آمریکایی مبنی بر اینکه بین آمریکا و این جنبش مذاکراتی صورت گرفته را تکذیب کرد.

 

بخیتی پنجشنبه (۱۴ شهریور) در گفت‌وگو با شبکه قطری الجزیره گفت که انصار الله یمن هیچ مذاکره‌ای با طرف آمریکایی نداشته است.

«دیوید شنکر» دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور «خاور نزدیک» ساعتی پیش مدعی شد که دولت آمریکا «برای رسیدن به یک راهکار مورد قبول برای پایان دادن به جنگ در یمن»، مذاکراتی با جنبش انصارالله یمن داشته است.

 

به رغم این ادعا، این مقام آمریکایی توضیحات بیشتری درباره اینکه این مذاکرات کجا و چه زمانی انجام شده است، ارائه نکرده است 

 

پیش از این نیز روزنامه «وال‌استریت‌ژورنال» رسانه نزدیک به جمهوری‌خواهان ۲۷ آگوست (پنجم شهریور) به نقل از منابع مطلع خبر داده بود که دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا در حال آماده کردن خود برای انجام مذاکرات مستقیم با انصارالله یمن است.

 

برخی ناظران دلیل چرخش در رویکرد آمریکا در قبال یمن و حرکیت به سمت مذاکره با انصارالله یمن را به ناتوانی ائتلاف سعودی در جنگ علیه این کشور، افزایش روز‌افزون توانمندی‌های دفاعی و تهاجمی این جنبش در برابر این ائتلاف و ساقط شدن چند پهپاد آمریکایی به وسیله این جنبش مرتبط می‌دانند.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار